Category Archives for "Reviews"

We proberen 1x in de week een review online te zetten waarin wij een product of dienst gaan uittesten om te kijken of het echt doet wat het zegt.  Je zult dan ook een video review en uitgebreid artikel van ons verwachten waarin wij alles onder de loep nemen.

Tanden bleken met Ivories – 100% natuurlijke ingrediënten

ivories tanden behandeling

Wat is Ivories?

ivories tand polijst poederIvories is een natuurlijke tand-polijst poeder die de tanden bleekt en polijst, de glazuur versterkt en de mond ontgift zonder chemische toevoegingen. Het bevat 100 % natuurlijke ingrediënten.

Ivories beweert dat je in 2 weken tijd wittere tanden met zijn product krijgt en we wilden bij Gezondheidsgoeroe gaan uittesten of we onze tanden hiermee witter kunnen poetsen.

Een paar maanden geleden heb ik een video online gezet waarin ik liet zien hoe je tanden witter kon maken. Deze video is meer dan 14.000 keer bekeken en daarvoor wil ik jullie ontzettend bedanken. Nog elke dag groeien de views.

Ik was daarna verder aan het onderzoeken of er een 100% natuurlijk en veilig product was waarmee ik mijn tanden witter kon krijgen. En dat product heb ik gevonden! Het is Ivories!
Daarom heb ik besloten om dit product te gaan reviewen.

Lees meer

Cryotherapie: Reset je lichaam in 3 minuten bij -110º Cesius met Freezlab.

freezlab cryotherapie

Cryotherapie, de nieuwe hype van 2017? De laatste tijd is Freezlab vaak in het nieuws geweest, terwijl het al eeuwenlang bestaat. Het is eigenlijk super simpel: je lichaam blootstellen aan extreme kou, waardoor je in 3 minuten van heel veel klachten af kan komen en er vitaler, sterker, en vrolijker uit komt.

Lees meer