Tanden bleken met Ivories – 100% natuurlijke ingrediënten

ivories tanden behandeling

Wat is Ivories?

ivories tand polijst poederIvories is een natuurlijke tand-polijst poeder die de tanden bleekt en polijst, de glazuur versterkt en de mond ontgift zonder chemische toevoegingen. Het bevat 100 % natuurlijke ingrediënten.

Ivories beweert dat je in 2 weken tijd wittere tanden met zijn product krijgt en we wilden bij Gezondheidsgoeroe gaan uittesten of we onze tanden hiermee witter kunnen poetsen.

Een paar maanden geleden heb ik een video online gezet waarin ik liet zien hoe je tanden witter kon maken. Deze video is meer dan 14.000 keer bekeken en daarvoor wil ik jullie ontzettend bedanken. Nog elke dag groeien de views.

Ik was daarna verder aan het onderzoeken of er een 100% natuurlijk en veilig product was waarmee ik mijn tanden witter kon krijgen. En dat product heb ik gevonden! Het is Ivories!

Daarom heb ik besloten om dit product te gaan reviewen.

Wat zit in Ivories?

Ivories is een actieve koolstof die uit de harde schil van biologische kokosnoten komt.

De actieve kool absorbeert het hardnekkige vuil, de bacteriën en giftstoffen die tanden verkleuren en verwijdert nare geurtjes in je mond. Het product bevat ook andere natuurlijke ingrediënten zoals calcium, bentoniet klei, citroenpoeder, sinaaasappelschilpoeder en menthol.

Maar is ivories een heel effectieve manier om je tanden witter te maken?

Voor dit review heb ik gedurende 2 weken een keer per dag Ivories gebruikt. De eerste week heb ik een normale tandenborstel gebruikt, maar aangezien ik nauwelijks verschil kon merken aan de witheid van mijn tanden heb ik daarna toch mijn elektrische tandenborstel gebruikt.

Ik heb zelf redelijk witte tanden, maar ik wilde toch nog wittere tanden hebben.
Waarschijnlijk daardoor heb ik niet echt een groot verschil gemerkt. Misschien als ik 1 of 2 weken langer had gewacht had ik mijn tanden veel witter gekregen.

Wel heb ik gemerkt dat ik er een frissere adem van heb gekregen en dat mijn mond veel schoner aanvoelt.

 

Kijk op onderstaande video om het resultaat te zien van 2 weken tanden poetsen met Ivories.

Abonneer op ons YouTube kanaal om nooit meer een update te missen

Mijn eigen mening over ivories

Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen met echt verkleurde tanden en met die last van slechte adem. Dezen zullen ongetwijfeld wel een groot verschil merken. Bovendien zou ik de mensen die dit product wil gaan gebruiken, voor een beter resultaat adviseren om een elektrische tandenborstel te gebruiken i.p.v. een gewone tandenborstel.

Ivories is een veilige en effectieve manier om je tanden te bleken. Het is veel veiliger dan tandbleekpasta en zelfs dan UV-straling.
Het doodt bacteriën in je mond die tanden verkleuren en slechte adem veroorzaken

Je krijgt er een lekker frisse adem van.

Conclusie

ivories stappenplan tanden bleken

Ik beveel dit product aan, want iedere bevordering van de mondhygiëne is zeer belangrijk voor je gezondheid. Niet alleen polijst dit ultra-fijne poeder je tanden zonder het glazuur aan te tasten, maar het bestrijdt ook de oorzaak van verkleurde tanden en slechte adem.

Overtuigd? Probeer het nu!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *