Hallo allemaal!claudia bosscher kok

Als je Gezondheidsgoeroe.nl bezoekt, dan wil je natuurlijk wel weten met wie je van doen hebt. Ik vertel je dan ook graag iets meer over mijzelf en uiteraard vertel ik je ook graag wat meer over Gezondheidsgoeroe.nl.

Mijn naam is Claudia Bosscher en ik durf me sinds een aantal jaren een echte gezondheidsgoeroe te noemen. Ik heb veel te kampen gehad met gezondheidsklachten van verschillende aard. In 2005 kwam voor mij echter het keerpunt. Ineens besefte ik dat een gezonde levensstijl de manier was om het roer om te gooien.

De resultaten lieten niet lang op zich wachten en al snel voelde ik me beter dan ooit tevoren. En dit dankzij eigenlijk zoiets simpels als het erop nahouden van een gezonde levensstijl. Nu wil ik niets liever dan andere mensen helpen aan een gezonde levensstijl, want waarom deze positieve ervaringen alleen voor mezelf houden?

 

Missie Gezondheidsgoeroe.nl

Iedereen streeft doelen na en ik dus ook. Ik ben erachter gekomen dat een goede gezondheid en een gezonde levensstijl je niet zomaar aan komt waaien. Soms is dit zelfs keihard werken en daar weet ik alles van. Ik kon als geen ander maandenlang met zakken chips op de bank zitten. En als er geen chips was, dan vond ik wel iets anders……als het maar ongezond was. Ik was dan ook zwaar depressief en kon dit patroon niet doorbreken. Met andere woorden…..ik was het bewijs van hoe het allemaal vooral niet moet.

Maar vaak, en gelukkig was dit ook bij mij het geval, komt er altijd wel iemand op jouw pad die je kan helpen. Die “iemand” is voor mij mijn vriend Lautaro Fernandez Goedkoop, met wie ik inmiddels alweer enkele jaren samen ben. Fysiek gezien was hij precies het tegenovergestelde dan hoe ik was toen ik niet bepaald lekker in mijn vel zat. Overgewicht is hem vreemd (eerder het tegenovergestelde) en atletisch gebouwd en daarnaast fanatiek om alles uit het leven te halen wat er maar uit te halen valt. Als mijn grote inspirator en motivator heeft hij mij stapje voor stapje uit het dal weten te halen en mij een gezonde levensstijl bijgebracht.

 

Kleine stapjes……groot resultaat

Nu willen wij niets liever dan jou in kleine stapjes op weg helpen naar een gezond leven, naar een gezonde levensstijl. Hiertoe hebben we een simpel maar doeltreffend stappenplan bedacht. Dit stappenplan ziet er als volgt uit:

 1. Download ons E-book
  gezondheidsgoeroe gids ebook

  We hebben ontzettend hard gewerkt aan een inspirerend e-book. Hierin hebben wij al onze ervaringen op onze reis naar een gezonde levensstijl verwerkt. Maar liefst 140 pagina’s met onze adviezen om ook een gezonde levensstijl te bewerkstelligen. Een gezonde levensstijl is breder dan alleen sporten en gezonde voeding. Vandaar dat je veel meer dan alleen deze onderwerpen in dit e-book tegenkomt. Beauty u0026amp; persoonlijke verzorging, wonen, relaties, financiën en persoonlijke ontwikkeling zijn voorbeelden van onderwerpen die je in dit e-book kunt verwachten.

  DOWNLOAD NU

 2. Lees onze blogs

  Een gezonde levensstijl vergt ook iets dat zich misschien wel het beste laat omschrijven als onderhoud. Dit onderhoud bieden wij je door het plaatsen van inspirerende blogartikelen op gezondheidsgoeroe.nl. We streven ernaar om wekelijks één tot twee blogartikelen te plaatsen en door het lezen van deze artikelen behoudt je de juiste motivatie en inspiratie om vol te houden.

 3. Volg ons op Social Media

  Natuurlijk zijn wij er ook op social media voor jou. Via vier verschillende kanalen houden we jou op de hoogte van alles wat te maken heeft met een gezonde levensstijl. Zo zijn we actief op:

 4. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Een andere manier om niets te missen en altijd als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws omtrent een gezonde levensstijl is je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt één keer in de twee weken. Direct aanmelden voor deze nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden voor de gratis nieuwsbrief.

 5. Doe je voordeel met het lezen van onze reviews

  Wij zullen met de regelmaat van de klok verschillende producten en diensten testen. Uiteraard hebben deze allemaal te maken met een gezonde levensstijl. Deze testen zullen wij als reviews plaatsen op gezondheidsgoeroe.nl. Dit kan zijn door middel van een blog, maar ook zullen we hierbij gebruik maken van het fenomeen video. Wil je weten of een product of dienst ook iets voor jou is? Bekijk of lees dan onze reviews!

 

Je ziet dat ons stappenplan geen ingewikkelde materie is. Het zijn simpele stappen, maar het effect ervan is groot. Doe er dan ook je voordeel mee en zet de eerste kleine stappen op weg naar een gezonde levensstijl. Begin klein en eindig groots. Als je hier vragen over hebt, dan staan wij natuurlijk graag voor je klaar!

 

Veel succes!

Claudia Bosscher u0026amp; Lautaro Fernandez Goedkoop

Oh ja, vergeet ons vooral niet te volgen op social media!!