Category Archives for "Beauty"

Tanden witter maken op een natuurlijke manier

tanden witter maken

Tanden witter maken op een natuurlijke manier bespaart geld, tijd en is ook nog eens veel gezonder! Het mooie hiervan is dat je de ingrediënten gewoon in je keukenkastje hebt staan. Waarom zou je 2000 euro willen uitgeven aan een tandarts om je tanden witter te maken als ze daarna toch weer verkleuren? Daarbij beschadigt het je tanden ook nog eens. Daarbij zijn natuurlijke producten ook niet heilig, maar als je deze gewoon 1 x in de week gebruikt is er niks aan de hand.

Lees meer

Aloe Vera Gel

aloe vera gel

Wij betalen heel veel geld voor dure crèmes en cosmetica om er beter uit te zien. Maar als ik jou nu vertel dat er een goedkopere oplossing is om met pure natuurlijke producten er nog beter uit te zien, zou je dat dan willen weten? Als het antwoord ja is lees dan gerust verder. Ik wil je in dit artikel vertellen hoe je zelf je eigen Aloë Vera Gel maakt van 1 kamerplant.

Lees meer

DIY natuurlijk haarmasker voor krullend haar

Eens in de zoveel tijd is het weer tijd om het haar te behandelen. Je kunt gewone haarmaskers kopen in de winkel, maar ik vind dat daar teveel troep in zit zoals sulfaten, siliconen en parabenen. Deze producten maken je haar nog droger. Daarom behandel ik mijn haar met een natuurlijk haarmasker voor krullend haar. Dit masker bestaat uit natuurlijke producten en bevat 3 basis ingrediënten, namelijk: kokosolie, honing en avocado.Lees meer

Gezonde tandpasta maken DIY

gezonde-tandpasta-maken

Een tijdje geleden heb ik op mijn andere Youtube kanaal een video gemaakt over hoe je op een gezonde manier je tanden witter maakt. Heel veel mensen hebben namelijk geen idee wat er nu in tandpasta zit. In dit artikel wil ik je uitleggen wat de gevaren zijn van tandpasta en waar je op moet letten. Tevens geef ik je instructies hoe je je eigen gezonde tandpasta kunt maken. Lees meer

Natuurlijke make-up remover

natuurlijke make-up remover

In deze video leer ik je hoe je op een natuurlijke manier je make-up van je gezicht kan afhalen zonder gebruik te maken van schadelijke producten. Dit is ook om je gezicht schoon te maken. Natuurlijke make-up remover maak je 100% biologische katoenen wattenschijfjes en kokosolie. Bekijk hieronder de video:

Video Natuurlijke make-up remover

Abonneer op ons YouTube kanaal om nooit meer een update te missen

Potje versieren?

Door het schudden van de kokosolie wordt het potje een beetje troebel. Dit is niet echt netjes, maar ook niet super storend. Toch hebben wij gebruik gemaakt versiering om het potje er leuker uit te laten zien. Je kunt de versiering gewoon bij de action kopen. Daar hebben ze heel veel van dit soort spullen.

lintjes

Wij hebben gebruik gemaakt van de bovenstaande lintjes. Je wikkelt de lintjes om het potje heen en zo weet je precies hoelang een lintje moet zijn. Je knipt het daarna af. Hierna kan je met een lijmpistool het lintje om het potje heen lijmen.

Let daarbij wel op dat je heel snel het lintje om het potje moet doen, anders droogt de lijm namelijk op! Dit was namelijk bij ons het geval. Voor de bovenkant hebben wij gekozen voor een andere versiering, namelijk een strikje:

strikje

 

Bekijk dit stappenplan ook eens hoe je in het snel je eigen Natuurlijke make-up remover kunt maken.

diy natuurlijke make-up remover collage

Laat je ook even weten als jij deze DIY natuurlijke make-up remover hebt geprobeerd onderaan de reacties?

 

[share_box]