Je kunt bij ons met de volgende betaalmethodes betalen:

Ideal iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.
Overschrijven Een overboeking is een handmatige overschrijving naar de bankrekening van Mollie. U dient naast het rekeningnummer van Mollie ook een betaalkenmerk op te geven. Na de overboeking duurt het gemiddeld 2 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. Na ontvangst is de betaling gegarandeerd en kan deze niet meer worden teruggedraaid.
PayPal Een veilige manier van online betalen met ideal en creditcard/mastercard
Sofortbanking SOFORT is een betaalmethode die kan worden gebruikt in 8 Europese landen. Bij een SOFORT-betaling duurt het gemiddeld 3 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. Na ontvangst op onze bankrekening is de betaling gegarandeerd en kan deze dus niet meer worden teruggedraaid.
Giropay Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.
Bitcoin Bitcoin is een digitale munt, ook wel cryptovaluta of cryptocurrency genoemd. Bitcoin betalingen zijn niet omkeerbaar.