Top 10 meest bizarre diëten ooit!

top-10-meest-bizarre-diëten-ooit

Dit artikel gaat over de top 10 meest bizarre diëten die er bestaan.

Bekijk hieronder de top meest bizarre diëten video:

Top 10 meest bizarre diëten ooit

  1. Het grapefruit dieet

   Veel mensen weten dat het eten van grapefruit de vetverbranding stimuleert. In de jaren 70 was het razend populair om producten rijk aan vetten samen met grapefruit te eten. Gedurende 12 dagen eet je een halve grapefruit bij iedere maaltijd of drink je een glas grapefruitsap. Daarna zijn er bepaalde voedingsmiddelen zoals snelle koolhydraten dat je niet mag eten en bepaalde richtlijnen dat je moet volgen. Met dit dieet kan je 4,5 kilo in 12 dagen verliezen. Dit is de meest aantrekkelijke dieet dat je in deze video te zien krijgt. 

  2. Het Feeding Tube dieet

   Het Feeding tube dieet bestaat uit het eten van 800 kcal aan eiwitten en vetten. Het meest bizarre van dit dieet is dat je het eten niet via je mond krijgt maar via de neus door middel van een buisje. Het is de bedoeling dat je gedurende 10 dagen zo gaat eten om af te vallen. Je kan met dit dieet 7 kilo afvallen.

  3. Lintworm diëet

   Dit is een van de meest ranzige en gevaarlijke diëten dat er bestaan. Er wordt een klein lintwormpje in het lichaam gebracht dat in de maag blijft groeien. De lintworm onttrekt bijna alle nutriënten dat men binnenkrijgt, hierdoor valt men relatief snel af. Het lintworm dieet is overal verboden, maar dit soort praktijken worden in sommige landen zoals Mexico nog toegepast. Een lintworm behandeling is best duur en kan makkelijk 1500 euro kosten. Dit dieet is heel gevaarlijk, kan leiden tot zeer vervelende lichamelijke klachten en in sommige gevallen tot de dood.

  4. Babyvoeding dieet

   Het babyvoeding dieet gaat over het eten van babyvoeding. Dit dieet gaat niet over slanker worden, het gaat om het voorkomen dat je aankomt na een dieet. Men beweert dat je met zo’n potje alles binnenkrijgt wat je nodig hebt. Dit dieet gaat over het vervangen van 1 a 2 maaltijden met babyvoeding. In babyvoeding zitten tussen de 20 en 100 kilocalorieën. Voeding waar je niet voor hoeft te kauwen en veel minder calorieën binnenkrijgt, een goede combinatie om jezelf helemaal uit te hongeren.

  5. Sperma dieet

   Dit dieet is door “Kim Kelly” verzonnen, een porno-actice dat in 2002 aan de wereld introduceerde. Dertig dagen lang alleen maar sperma, smoothies en broccoli eten. Aan de sperma komen was heel makkelijk voor kim. Zo’n 600 mannen hadden zich aangemeld als vrijwilliger. Het dieet zou goed werken, omdat sperma rijk is aan eiwitten. Dit is zeker een van de meest bizarre diëten. Waarschijnlijk is dit dieet voornamelijk bedacht om veel aandacht te trekken.

  6. Slaap dieet

   Slapen om af te vallen is niet zo gek. Hoe meer je slaap hoe minder tijd je hebt om aan eten te denken. Door gebrek aan slaap maakt je lichaam minder leptine aan waardoor men vaker een hongergevoel krijgt. Hoe meer slaap des te minder honger je krijgt waardoor je makkelijker afvalt.

  7. Het rook dieet

   Roken werkt als een eetlustremmer. Rokers hebben minder moeite met vasten dan niet rokers. Nicotine zorgt ervoor dat minder insuline aangemaakt wordt waardoor minder glucose in de cellen wordt opgeslagen. Daarbij weten we allemaal dat roken zeer verslavend is en zeer slecht is voor je longen en bloedvatenstelsel.

  8. Insecten dieet

   Er zijn miljoenen mensen in de wereld dat dagelijks insecten eten. Insecten zijn rijk aan eiwitten en het eten van insecten in veel beter voor het milieu dat het eten van vlees. Veel mensen beschouwen hierdoor insecten als voedsel van de toekomst

  9. Wortel dieet

   Het wortel dieet gaat om gedurende 4 dagen 1 kilo geraspte wortels per dag te eten met citroensap en een theelepel honing. Je mag tijdens de 4 dagen appels, peren, kiwi’s, sinaasappelen en grapefruits eten. Je bent na 4 dagen tussen 3 en 3,5 kilo afgevallen. Een crashdieet waar je een jojo effect van kunt krijgen.

  10. Het weerwolfdieet

   Het weerwolfdieet heeft niks met bloedlust te maken, het gaat om het volgen van de maan cyclus. Het gaat in principe om het vasten met water en sappen 24 uur tijdens de volle maan en tijdens de nieuwe maan. Madonna en Demi Moore hebben dit dieet gevolgd. Veel mensen geloven dat je door het vasten tijdens volle maan en nieuwe maan extra afvalt en je lichaam extra ontgift. Ze zeggen dat dit komt omdat wij voornamelijk uit water bestaan en de maan een bepaalde invloed heeft op water. Men zegt dat je 3 kilo kunt afvallen als je dit dieet volgt.

 

Dit waren dus de top 10 meest bizarre diëten ooit!

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk hebben gevonden.
Laat een reactie hier onderaan. Ken je nog meer bizarre diëten? Laat het dan aan ons weten!

 

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *