Bloedgroep zelftest – Test nu zelf je eigen bloedgroep!

bloedgroep zelftest

Met de bloedgroep zelftest kan je zelf je eigen bloedgroep testen.
Soms kan het van levensbelang zijn om te weten welke bloedgroep je nu hebt of heel erg belangrijk zijn als je het bloedgroep dieet volgt.
Je kunt dit helemaal zelf thuis uitvoeren.  Het werkt heel erg simpel.

Er zijn verschillende bloedgroep zelftesten op de markt. Degene die wij het prettigst vinden is Easy Home Test Bloedgroep.

Dit is een zelftest voor de bepaling van je doelgroep. Zowel de ABO groep als de rhesus factor (positief of negatief) worden bepaald. Na 40 seconden weet je precies welke bloedgroep je hebt.

 

 

Hoe werkt het de bloedgroep zelftest?

Door middel van een vingerprik met een lancet brengt u bloed aan op de testcirkels. Aan de hand van de afwezigheid en/of aanwezigheid van agglutinatie (samenklontering) wordt bepaald welke bloedgroep u hebt. Deze manier van vaststellen van een bloedgroep wordt wereldwijd toegepast.

Het bloed brengt u aan op een testkaart. Aan de hand van de testkaart en het resultatenoverzicht in de bijsluiter kunt u aflezen welke bloedgroep u hebt. De testkaart kunt u na het uitvoeren van de test laten drogen. Tevens kunt u uw bloedgroep, uw naam en adres en eventueel uw pasfoto toevoegen. Dan kan het geheel ingeseald worden met de bijgeleverde plakfolie en heeft u uw gepersonaliseerde bloedgroepkaart voor altijd bij de hand.

Bloedgroep zelftest kopen

bloedgroep zelf test easy home test

 

NU KOPEN!

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *