GIVEAWAY: Maak kans op 1 van de 5 kokosolie boeken!

giveaway

Sinds november 2014 zijn wij begonnen met het maken van recepten via YouTube. Elke week posten we netjes 2x in de week een video op YouTube. Vanaf het begin hebben wij al trouwe kijkers. Sommige video’s worden goed bekekenen en sommige iets minder. Maar dat neemt niet weg dat onze toename aan abonnees stil kwam te staan. Integendeel!

Vorige week keek ik nog op YouTube en zag ik dat we bijna bij de 500 abonnees hadden. Al die mensen die trouw naar de video’s van Gezondheidsgoeroe kijken en keer op keer de video’s waarderen.

Wij waarderen jullie natuurlijk ook en daarom willen wij iets leuks voor jullie terug doen, namelijk een GIVEAWAY. Omdat ik zeer verslaafd ben aan alles wat te maken heeft met Kokosolie bedacht ik me ineens dat het wel leuk zou
zijn om mensen in die verslaving mee te nemen.

Een stukje dichterbij een gezondere levensstijl zou natuurlijk fantastisch zijn! Het moest ook iets zijn wat bij Gezondheidsgoeroe zou passen, dus hebben wij gekozen voor het boek van Marie-Claire Boureois. Toevallig ken ik haar persoonlijk en vind haar boek echt super!

Dit boek bevatten heel veel informatie over Kokosolie. Tevens vind je er ook nog 101 recepten en toepassingen in wat jij allemaal met kokosolie kunt doen! Echt een alles in 1 boek dus.

Om kans te maken op dit boek zijn er twee dingen die je we verwachten, namelijk:

  • Abonneer je op ons kanaal
    Wij willen echt trouwe fans alleen belonen 🙂
  • Meld onderaan de video waarom je de prijs graag wilt winnen
    Dit vinden wij erg leuk om te weten en alleen de leukste reacties winnen de prijs! Dus wees creatief!

 

Als je deze twee dingen hebt gedaan maak je automatisch kans op 1 van de 5 kokosolie boeken!

Bekijk hieronder de video + recept borrelhapje

 

[Reageren op de video kan hier]

Een gezonde groet,
Claudia Bosscher

 

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 36 times, 1 visits today)
Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: