GIVEAWAY: Maak kans op 1 van de 5 kokosolie boeken!

giveaway

Sinds november 2014 zijn wij begonnen met het maken van recepten via YouTube. Elke week posten we netjes 2x in de week een video op YouTube. Vanaf het begin hebben wij al trouwe kijkers. Sommige video’s worden goed bekekenen en sommige iets minder. Maar dat neemt niet weg dat onze toename aan┬áabonnees stil kwam te staan. Integendeel!

Vorige week keek ik nog op YouTube en zag ik dat we bijna bij de 500 abonnees hadden. Al die mensen die trouw naar de video’s van Gezondheidsgoeroe kijken en keer op keer de video’s waarderen.

Wij waarderen jullie natuurlijk ook en daarom willen wij iets leuks voor jullie terug doen, namelijk een GIVEAWAY. Omdat ik zeer verslaafd ben aan alles wat te maken heeft met Kokosolie bedacht ik me ineens dat het wel leuk zou
zijn om mensen in die verslaving mee te nemen.

Een stukje dichterbij een gezondere levensstijl zou natuurlijk fantastisch zijn! Het moest ook iets zijn wat bij Gezondheidsgoeroe zou passen, dus hebben wij gekozen voor het boek van Marie-Claire Boureois. Toevallig ken ik haar persoonlijk en vind haar boek echt super!

Dit boek bevatten heel veel informatie over Kokosolie. Tevens vind je er ook nog 101 recepten en toepassingen in wat jij allemaal met kokosolie kunt doen! Echt een alles in 1 boek dus.

Om kans te maken op dit boek zijn er twee dingen die je we verwachten, namelijk:

 • Abonneer je op ons kanaal
  Wij willen echt trouwe fans alleen belonen ­čÖé
 • Meld onderaan de video waarom je de prijs graag wilt winnen
  Dit vinden wij erg leuk om te weten en alleen de leukste reacties winnen de prijs! Dus wees creatief!

 

Als je deze twee dingen hebt gedaan maak je automatisch kans op 1 van de 5 kokosolie boeken!

Bekijk hieronder de video + recept borrelhapje

 

[Reageren op de video kan hier]

Een gezonde groet,
Claudia Bosscher

 

Print Friendly, PDF & Email

9 Comments

 1. Sandra schreef:

  Ik ben aangewezen, maar ook gek, op voeding zonder toevoeging van suiker, melk, gluten enzovoort. Claudia heeft me al veel lekkere en gezonde recepten laten zien via Youtube!! Ga zo door!

 2. Riny schreef:

  Graag zou ik het boek willen winnen om nog meer met de kokosolie lekker nijen te maken en smullen maar. Vooral dat ik glutenvrij moet eten komt dit wel van pas mvg riny

 3. Andria schreef:

  Hallo,

  Mijn verhaal is dat ik Fibromyalgie heb, en zit daardoor in een rolstoel ik fitnes om mijn spieren en beweeglijkheid gezonder te houden
  Dat houd wel in dat ik veel zit en dat het mijn gewicht niet ten goede komt en met het gebruiken van kokosolie gaat dit steeds beter om zelfs af te vallen en is het heel gezond (en heel lekker) Ook vind ik het heel erg leuk om recepten te zoeken met kokosolie en uit te proberen.
  Voor mij brengt het een blangrijke plaats in mijn leven, ook is het lichamelijk goed voor veel problemen. Wat een uitvinding.

  En hoop dan ook dat er nog heel veel recepten mogen komen van jullie. veel succes

 4. an schreef:

  Net als Claudia ben ik helemaal weg van kokosolie en ik hoop nog veel te leren.

 5. Bianca schreef:

  ik zou het boek graag willen winnen! ik ben een ” beginner” met kokosolie en nog veel tips en recepten kan gebruiken!

 6. Marijke Wolf schreef:

  Of ik wel of niet het boek win, is voor mij niet de belangrijkste reden jou te mailen. Ik gebruik na jouw energieballen, alleen maar kokosolie. Wij krijgen na het frituren met kokos-olie geen maagpijn meer, vinden het kokos-olie frituren veel lekkerder, proef meer pure smaak en hoop op heel veel lekkere recepten van jou. Geen idee hoe lang ik het vet goed hou, maar geniet van jouw lekkere recepten. Heb vandaag zelfs mijn zus overtuigd en die krijgt van mij van de week een grote emmer kokos-olie. Claudia hartelijk bedankt voor je lekkere recepten. Groetjes Marijke.

 7. Richard Heylen schreef:

  Kokos- olie is gewoonweg het beste alternatief voor al de vetten en overheerlijk tegelijk, het was al mijn favoriet maar hoe meer ik er over te weten kom des te meer ik overtuigd ben. Ik vind het ontzettend fijn om geregeld video ‘s te bekijken en goede (gezonde) tips te krijgen . Dank je wel daarvoor Claudia . De energierepen vond ik super geslaagd , de smoothie recepten kon ik ( vanuit Belgi├ź ) niet downloaden … Het boek wekt een grote interessen op … je kan het ook kopen denk (hoop) ik . Hartegroet Richard

 8. Elleke schreef:

  Ik gebruik het kokosolie tijdje en ik merk aan mijn gezondheid dat het helpt en vind het ook heerlijk, moest in het begin aanwennen. Ik probeer ook anderen door te geven maar je merkt helaas gauw afkeer van ze en dat vind ik erg jammer.
  Maar ik laat mezelf daardoor niet afremmen. Ik probeer zoveel combineren maar ik merk dat ik nogal zoekend ben dus sta ik elke tip open voor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *