Markthal in Rotterdam; kennen jullie dit al?

De markthal in Rotterdam bestaat eigenlijk maar sinds kort. Op 19 november 2009 startte de bouw en vijf (5) jaar later hebben ze de Markthal dan ook uiteindelijk geopend.  Wij vonden het daarom wel de moeite waard om een kijkje te nemen aan de Markthal in Rotterdam.

Bekijk onderstaande vlog over de Markthal in Rotterdam

Wat is de Markthal?

De markthal is een uniek gebouw welke is gebouwd door Kunstenaar Arno Coenen waar je uniek eten en drinken kunt kopen en eten. Met maar liefst 176 verschillende nationaliteiten en keuken
markthal binnenkants en diverse foodcultuur van heel Nederland. En dit vind je allemaal in 1 gebouw! Ze hebben 96 unieke kramen en 20 winkels en horecogelegenheden. Ook is er divers foodaanbod. Je kunt het dus allemaal vinden in de Markthal in Rotterdam! De markthal is ook elke dag geopend.

Het gene wat helemaal mooi is aan de Markthal is het gebouw. Het gebouw is speciaal gebouwd omdat er striktere regels gemaakt zijn voor bijvoorbeeld vlees, vis en kaas. Het is daarom ook een van de ambitieuze projecten van de afgelopen jaren!

Op 1 oktober 2014 is er een koninklijke opening geweest met de Hare majesteit Koninging Maxima. Er waren toen veel mensen aanwezig en er was een groot feest met veel eten, drinken en muziek!

Je kunt dus wel zeggen dat de Markthal een leuk idee is om een dagje weg te gaan met je partner, je vrienden of je gezin! Wat ook nog handig is om te weten is dat je geen entree betaalt, dus helemaal gratis. Je hoeft dan alleen maar te reizen (scheelt je ook weer in de kosten).

 

markthal locatie Markthal Rotterdam
Ds. Jan Scharpstraat 298
3011 GZ ROTTERDAM
030-2346 486 (ma-vr 08.00-17.30u)Openingstijden:
Maandag t/m donderdag & zaterdag 10.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 21.00 uur
Zondag 12.00 tot 18.00 uur

 

 

Ben jij al naar de Markthal in Rotterdam geweest? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *