Romige fruitijsjes

romige fruitijsjes

In dit heerlijke zomerse weer kunnen we wel wat verkoeling gebruiken. Zeker nu de temperatuur op loopt tot zo’n 30 graden. Vorige week hebben wij een nieuwe combinatie weer uitgeprobeerd met kokosroom, bevroren bosvruchten en stroop. Deze combinatie zijn super goed gelukt. Deze romige fruitijsjes zijn lekker zoet en zouden ook heerlijk zijn om te drinken als smoothie! Mocht je niet van het zoete houden, dan kan je altijd nog de stroop weglaten.


Abonneer op ons YouTube kanaal om nooit meer een update te missen

Benodigheden romige fruitijsjes

  • Bosvruchten
  • 500ml kokosroom
  • Zoetigheid: 2 eetlepel appel & peer stroop (optioneel)

 

Instructies

  1. Voeg alle voedingsmiddelen in de blender.
  2. Zet de blender op 35 seconden.
  3. Voeg de massa in de ijsvormpjes
  4. Doe het voor 2 a 3 uur in de vriezer
  5. Haal het daarna uit de vriezer
  6. Verwarm het ijs met warm water om de romige fruitijsjes uit de vormpjes te halen
  7. Je kunt het ijs direct eten. Jammie!

romige fruitijsjes bereiden

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *