The World’s Greatest Eye Contact Experience

the world greatest eye contact experience utrecht neude

Op 24 oktober 2015 waren wij van Gezondheidsgoeroe aanwezig bij de The World’s Greatest Eye Contact Experience in Utrecht (Neude). Wij hadden van te voren toestemming gevraagd om te filmen. Tevens hebben we ook nog deelgenomen aan dit experiment. Bij dit experiment gingen een groep mensen de uitdaging aan om onbekende mensen in de ogen aan te kijken. Maar niet alleen onbekende mensen, je kon ook bekende of oude vrienden in de ogen aankijken.

Hoe vaak heb jij iemand goed in de ogen aangekeken? 

Het grotendeels van de mensen kijken anderen nooit in de ogen aan. Zelfs zijn er veel mensen dat zich zeer ongemakkelijk voelen als ze het proberen. Probeer het zelf maar eens en kijk of dit comfortabel voelt. Op een begeven moment voelt het fijn. Hierdoor kunnen veel emoties en herinneringen naar boven komen.

Ik vond het persoonlijk echt interessant en leuk om te doen. Ik denk dat iedereen het wel eens moet proberen en zelfs toepassen in het dagelijks leven. Iedereen heeft behoefte aan aandacht en aan een diep contact met anderen. Veel gezondheidsklachten kunnen worden vermijden door te werken aan je relaties, vrienden en partners en naar de ogen kijken is hier een belangrijk onderdeel van.

 

The World’s Greatest Eye Contact Experience video.

Je kunt de video hieronder kijken door op de play button te klikken.

Abonneer op ons YouTube kanaal om nooit meer een update te missen

 

 

In deze tijd zijn we veel bezig met onze smartphones en tablets waardoor we minder echt contact hebben met de mensen.  Soms is het beter om een stapje terug te doen en meer aandacht aan elkaar te besteden. Geef de mensen de aandacht die ze op dat moment nodig hebben in plaats veel bezig te zijn met de virtuele vrienden. Want eerlijk = eerlijk, virtuele vrienden zijn fictief en daarom ook zo weer weg.

Wil je er volgende keer ook bij zijn?

Op zaterdag 12 december wordt het The Worlds Greatest Eyecontact Experiment weer gegeven. Voor meer informatie bezoek hun Facebook groep: http://www.facebook.com/groups/1618226785107647/

 

The Worlds Greatest Eyecontact Experiment – 24 oktober in Utrecht, Netherlands

Geïnspireerd door The Liberators – Australia

Organisatoren:
Lisa van Der Zanden
Berbel Anne Alblas
Florien Kortenhorst

Wil je meer echt contact in je leven?
http://www.watlisadoet.nl
http://www.circlingholland.nl
http://www.playdanceparty.nl

Camerawerk en montage: https://gezondheidsgoeroe.nl

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *