Category Archives for "Evenementen"

The World’s Greatest Eye Contact Experience

the world greatest eye contact experience utrecht neude

Op 24 oktober 2015 waren wij van Gezondheidsgoeroe aanwezig bij de The World’s Greatest Eye Contact Experience in Utrecht (Neude). Wij hadden van te voren toestemming gevraagd om te filmen. Tevens hebben we ook nog deelgenomen aan dit experiment. Bij dit experiment gingen een groep mensen de uitdaging aan om onbekende mensen in de ogen aan te kijken. Maar niet alleen onbekende mensen, je kon ook bekende of oude vrienden in de ogen aankijken.Lees meer

Vegfest 2015

vegfest 2015

Op 1 november 2015 waren wij aanwezig bij het Vegfest in de Jaarbeurs in Utrecht samen met nog meer dan tweeduizend andere mensen. Voor degene die het niet weten is het Vegfest een Vegan evenement dat jaarlijks in verschillende landen wordt georganiseerd waarbij kookdemonstraties en lezingen worden gegeven en tevens allerlei Vegan producten kan aanschaffen. Op deze dag stond alles in teken van een Vegan lifestyle! Zelf ben ik geen veganist, maar ik vond het zelf wel heel erg interessant om mee te maken. Door juist meer te weten te komen van de voordelen van Vegan zijn heb ik besloten toch iets minder vlees te eten!

Lees meer

TTIP demonstratie Amsterdam 10-10-2015

tipp demonstratie amsterdam 10 oktober 2015

Meer dan 10.000 mensen waren aanwezig om te demonstreren tegen het TTIP-handelsverdrag tussen Europa en de VS. Gezondheidsgoeroe was aanwezig bij TTIP demonstratie in Amsterdam op 10-10-2015.

Het doel van deze demonstratie is om mensen bewuster te maken van wat er op het spel staat als we een grote vrijhandel willen met Amerika. Wij willen je graag door middel van deze video duidelijker maken wat de gevolgen zullen zijn als het Europees Parlement akkoord gaat met dit verdrag.Lees meer

Smaakvol Wassenaar 2015

smaakvol wassenaar

Natuurlijk kon het dagje uit naar smaakvol Wassenaar niet ontbreken! Ik moet wel toegeven dat niet alles even gezond was, maar je moet daarin natuurlijk zelf je eigen keuzes maken. Het leuke aan Smaakvol Wassenaar is dat je allerlei hapjes kon proeven en kon kijken wat jij lekker vindt. Daarnaast is een leuk dagje uit waar culinair samengaat met feesten, muziek, live optredens samen met vrienden en / of familie! Wij vonden dit wel een artikel waard en hebben daarom hierover een blogbericht geschreven. Mocht je het interessant vinden lees dan gerust verder.

Lees meer