Heb je last van een suikerdip en wil je meer energie krijgen? Maak je eigen superfoods energierepen! We hebben een mix gemaakt van alle soorten zaden. Zo ben je verzekerd dat je alle benodigde vitaminen en mineralen binnen krijgt.

Deze energierepen zijn een goede en gezonde alternatief voor koekjes en het is een geweldig tussendoortje om overal mee naartoe te nemen.

Het maken van deze energierepen is heel makkelijk en snel. Je kan heel veel van deze repen in een keer maken en in de vriezer bewaren.

In deze superfoods energierepen zijn noten in verwerkt. Noten zijn rijk aan eiwitten en hele gezonde vetten. Hierdoor ben je snel en langdurig verzadigd en heb je veel minder snel behoefte aan ongezonde snacks.

Heb je vaak trek in iets zoets? dan kies voor deze heerlijke en gezonde energierepen. Met vrijwel alle zoete voedingsmiddelen dat je in een supermarkt koopt krijg je een suikerdiep. Met deze repen zou je veel minder snel een suikerdiep krijgen. Deze repen geven je daadwerkelijk veel energie!

De meeste zoete snacks dat je in een supermarkt kan kopen zijn heel ongezond. Gezonde snacks zijn moeilijk te vinden en vaak heel duur. Door zelf je eigen zoete snacks te maken ben je veel gezonder bezig. Gezond leven begin bij het maken van gezonde keuzes.

 

 

[recipe]

Superfoods energierecepten video

Abonneer op ons YouTube kanaal om nooit meer een update te missen

19 juli 2018
superfoods energierepen

Superfoods energierepen

Heb je last van een suikerdip en wil je meer energie krijgen? Maak je eigen superfoods energierepen! We hebben een mix gemaakt van alle soorten zaden. […]
19 mei 2017
freezlab cryotherapie

Cryotherapie: Reset je lichaam in 3 minuten bij -110º Cesius met Freezlab.

Cryotherapie, de nieuwe hype van 2017? De laatste tijd is Freezlab vaak in het nieuws geweest, terwijl het al eeuwenlang bestaat. Het is eigenlijk super simpel: […]
13 januari 2017
meer bewegen sporten

32 tips voor meer bewegen en sporten

Je wilt meer bewegen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Geen probleem, want 85% van de bevolking heeft hier namelijk ook last van! Meer bewegen […]
11 mei 2015
gezonde energieballen

Gezonde energieballen

Je kent het wel. Je hebt trek in iets zoet, maar alles wat in de supermarkt ligt bevat alleen maar slechte suikers en troep. Inderdaad, tegen […]