Aardbei lolly’s zijn echt zo schattig om neer te zetten op de tafel. Je visite zal hier echt voor gaan smelten! Je moet hier wel even tijd voor vrij maken, aangezien dit wel even wat werk kost, maar daarna heb je heerlijke aardbei lolly’s die je als lekkere snack kan nuttigen!
Aardbei Lolly’s video
VIDEO
Ingrediënten:
Voor het deeg:
50 gram Kokosvet
50 gram amandelmeel
150 gram boekweitmeel
Snufje zeezout 2 eieren
Voor de inhoud: Aarbei Biologische jam
Instructies voor de aardbei lolly’s
Maak als eerste het kokosvet / kokosolie vloeibaar door in een pannetje te doen en te verwarmen
We kunnen nu het kokosvet , de eieren, amandelmeel en boekweitmeel en zeezout, aan een keukenmachine toevoegen
Maak nu een balletje van het geheel
Strooi nu wat bloem / meel op de tafel / broodplank / snijplank, zodat het niet blijft plakken
Nu kunnen we de bal plat maken door met een roller heen en weer te gaan
Pak nu de hartjes vormpjes en druk deze in het deeg om zo hartjes plakjes te maken
Maak er zoveel tot het deeg op is
Nu is het tijd om de jam op de hartjes te doen. Je hebt nu zowel boven als onder de hartjes en in het midden de jam
Druk de hartjes goed tegen elkaar aan met de handen of met een mesje / vork
Smeer nu de bovenkant van hartjes in met eigeel en bestrooi met wat rietsuiker
De hartjes kunnen nu voor 20 minuten de oven in op 180 graden
Haal ze nu uit de oven en laat ze afkoelen
Steek aan de onderkant met een mesje een gaatje in de hartjes
Voeg het lollystokje toe in de gaatjes
Je kunt de aardbei lolly’s nu in een glaasje doen en daarna op tafel zetten!