RAW Cakepops

raw cakepops

Wie heeft er zin in een feesje?? Met deze RAW Cakepops krijg je vanzelf zin! Ze zijn ontzettend snel te maken, megagezond en omdat ze RAW zijn ook lekker voor in de zomer. Uiteraard is dit een geweldige kindertraktatie maar ook volwassenen zullen hier een sprongetje voor maken!

Raw cakepops: een heerlijk en gezonde tussendoortje!

Onthoud ze ook goed als je kids moeten trakteren, op veel scholen is er een nieuw beleid: namelijk minder suiker eten, Gewoon Geweldig! Maar met een stukje appel ga je kids ook niet echt blij maken, eerlijk is eerlijk. Ik vind het zo fijn dat mijn kid gewoon kan snoepen naar hartelust omdat het juist gezond voor hem is, hij zal zich ook niet overeten omdat het juist heel vullend & voedzaam is en hij zal ook geen high krijgen waardoor hij ‘lastiger’ wordt.

Het is voor mij zo duidelijk dat als je kinderen vol stopt met snoep dat ze gigantisch gaan stuiteren, en dan vragen we ons af of ze misschien ADHD hebben!? Laten we ze zo min mogelijk in die tredmolen gooien. Deze balletjes zijn ook makkelijk om in grote voorraad te maken zodat je ze altijd uit de vriezer kunt halen wanneer de nood hoog is!

De nootjes zijn o.a. gevuld met noten, haver, rozijntjes, kokosmeel, lijnzaad en worden gerold in allerlei superfoods zoals chia zaadjes, goji bessen en rauwe cacaopoeder. Dus zorg ervoor dat je elke dag een feesje hebt want ze zijn beter om wel te eten dan om helemaal niet te eten!

Je zult een High bereiken en alleen nog maar in de High blijven! Hoe vind je die!? RAW Food geeft nu eenmaal duurzame energie dus ook als je on the go bent, gooi de stokjes eruit en neem ze mee als tussendoor snackie, 2 of 3 balletjes zijn meer dan genoeg en je houdt het gemakkelijk vol tot diner zonder te bezwijken!

 

Recept Afdrukken
RAW Cakepops
Overheerlijke Rauwe cakepops die voor iedereen een feestje is!
raw cakepops
Maaltijd Snacks
Keuken Superfood
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Snacks
Keuken Superfood
Porties
Ingrediënten
raw cakepops
Instructies
  1. Gooi alle ingrediënten in je keukenmachine
  2. mix totdat het een plakkerig geheel wordt
  3. Maak er balletjes van en rol ze in stukjes goji berries, cacao nibs, cacaopoeder, gehakte nootjes, pistache noten, chia zaadjes en gesnipperde kokos
  4. Steek de stokjes erin en laat ze een uurtje in de koelkast hard worden daarna ben je klaar om te feesten!

 

 

raw cakepops - gezonde snacks

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *