Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
 • Menu
 • Setting

Blog

 1. Glutenvrij dieet

  Glutenvrij dieet

  Een glutenvrij dieet is een dieet waarbij alle producten die gluten bevatten worden vermeden. Glutenhoudende granen zijn tarwe en spelt, rogge, gerst en kamut. Deze behoren niet in een glutenvrije dieet.

  Lees meer »
 2. Keltisch zeezout – 100% natuurlijk zeezout!

  Keltisch zeezout – 100% natuurlijk zeezout!

  De meeste mensen kennen zout alleen van het standaard keukenzout zoals deze in elke supermarkt te koop is. Natrium en chloor zijn hierin dominant. Keukenzout behoort tot de groep van geraffineerd zout. Maar weinig mensen weten dat zout een belangrijk onderdeel van onze voeding is en veel meer is dan alleen die smaakversterker waar we het voornamelijk voor gebruiken.

  Lees meer »
 3. Kokosolie gezond of slecht. De waarheid over verzadigde vetten

  Kokosolie gezond of slecht. De waarheid over verzadigde vetten

  Kokosolie gezond of kokosolie slecht. Veel mensen beweren dat kokosolie slecht is omdat het veel verzadigde vetten bevat. Zijn verzadigde vetten slecht?

  Lees meer »
 4. Cacao: ontdek de magische werking van cacao in je lijf

  Cacao: ontdek de magische werking van cacao in je lijf

  Rauwe cacao staat nummer 1 in superfoods. Deze voedingsmiddel is zeer rijk aan krachtige antioxidanten en essentiële mineralen. Een ‘alles in een’ voedingsmiddel voor iedereen die gezond, gelukkig, energiek en lang wilt leven. Een dag zonder cacao is een dag niet geleefd”.

  Lees meer »
 5. Quinoa - de pseudograan met hoogwaardige eiwitten

  Quinoa - de pseudograan met hoogwaardige eiwitten

  Quinoa is een plant van de amaranten familie oorspronkelijk uit Zuid America. Deze werd door de Inca’s zo’n 5000 jaar geleden verbouwd op hoogten boven de 2000 meter in het Andesgebergte. Zijn naam is te danken aan Quechua, de taal van de Inca’s, dat ‘supergraan’ betekent. Het is een pseudograan, een plant die als graansoort gebruikt kan worden. 

  Lees meer »
 6. Top 10 caloriearme voedingsmiddelen

  Top 10 caloriearme voedingsmiddelen

  Ben je aan het afvallen en wil je weten welke caloriearme voedingsmiddelen je kunt eten om af te vallen? Dan is het belangrijk om te weten dat niet alle caloriearme voedsel geschikt is om af te vallen.

  Lees meer »
 7. Top 10 calorierijke voedingsmiddelen

  Top 10 calorierijke voedingsmiddelen

  In dit artikel gaan we de top 10 calorierijke voedingsmiddelen 

  Lees meer »
 8. Top 10 meest bizarre diëten ooit!

  Top 10 meest bizarre diëten ooit!

  Dit artikel gaat over de top 10 meest bizarre diëten die er bestaan. Bekijk hieronder de top meest bizarre diëten video:

  Lees meer »
 9. Bloedgroep test kopen? Wij zeggen: doen!

  Bloedgroep test kopen? Wij zeggen: doen!

  In een tijd waarin we allemaal weten dat een goede

  Lees meer »
 10. 17 Tips om calorieën te tellen

  17 Tips om calorieën te tellen

  Met deze 17 tips om calorieën te tellen wordt het tellen van calorieën steeds makkelijker. Wil je weten hoe je je kilocalorieën makkelijker kunt tellen? We geven jou maar liefst 17 tips om je calorieën te tellen en makkelijker onder je calorieën te blijven.

  Lees meer »
Slava Yurthev Copyright