Voor het maken van deze chocolade koekjes heb je geen oven nodig want deze koekjes hoef je niet te bakken. Deze koekjes zijn heel makkelijke en snel te bereiden. Het is wel aan te raden om de koekjes minimaal 1 uur te laten afkoelen en het liefst in de koelkast.

Dit is een heerlijk tussendoortje. Deze chocolade koekjes zijn rijk aan ijzer en magnesium omdat we hiervoor veel  cacao hebben gebruikt.  Met deze koekjes zit je sneller vol waardoor je er niet veel van eet. Het is een prima vervanger van de ongezonde koekjes dat je in een supermarkt vinden. Deze koekjes bevatten geen slechte vetten.

Heb je weleens meegemaakt dat je koekjes in een supermarkt koopt en dat je een hele verpakking helemaal in je eentje in een keer opeet? Met deze koekjes gebeurt dit niet zo snel. Deze koekjes zijn heel lekker maar je krijgt van deze chocolade koekjes geen vervelende drang naar nog meer suikers. Ik hoop dat jullie genieten van dit simpele recept!

Abonneer op ons YouTube kanaal om nooit meer een update te missen

 

[recipe]
24 juli 2018
chocolade koekjes

Chocolade koekjes

Voor het maken van deze chocolade koekjes heb je geen oven nodig want deze koekjes hoef je niet te bakken. Deze koekjes zijn heel makkelijke en […]
15 juli 2018
Chia zaden ontbijt recept met cacao

Chia zaden ontbijt recept met cacao

Ik ben echt dol op chia zaden. Zoals je kan zien zijn er al wat gerechten voorbij gegaan waar chia zaden in zaten! Chia zaden ontbijt […]