Ben je aan de lijn of wil je minder koolhydraten binnenkrijgen voor het avondeten? Dan is dit recept echt voor jouw gemaakt! Dit overheerlijke koolhydraatarme maaltijd zonder vlees en rijst bevat zoals het zegt weinig calorieën en is zeer voedzaam.

Om dit recept te maken wordt er veel groente gebruikt. In deze groente zitten veel vezels en nauwelijks koolhydraten. Een koolhydraatarme maaltijd is goed tijdens het afvallen. Als je weinig koolhydraten per dag eet krijg je minder suikers binnen waardoor je lichaam suikers niet als vet opslaat.

Let er op dat geen koolhydraten per dag eten niet gezond is. Neem minimaal 70 gr aan koolhydraten tijdens het afvallen. Het kiezen voor een koolhydraatarme maaltijd ‘s avonds is een goede keuze om het eten makkelijker te verteren en niet met een volle maag naar bed te gaan.

Deze maaltijd is niet alleen koolhydraatarm maar ook vetarm. We maken gebruik van amandelen om wat gezonde vetten aan de maaltijd toe te voegen. Daarnaast is deze maaltijd eiwitrijk. De tofu en de amandelen zijn rijk aan eiwitten.

 

[recipe]

 


23 juli 2018
koolhydraatarm maaltijd

Koolhydraatarme maaltijd (zonder vlees en rijst)

Ben je aan de lijn of wil je minder koolhydraten binnenkrijgen voor het avondeten? Dan is dit recept echt voor jouw gemaakt! Dit overheerlijke koolhydraatarme maaltijd […]
15 juli 2018
Chia zaden ontbijt recept met cacao

Chia zaden ontbijt recept met cacao

Ik ben echt dol op chia zaden. Zoals je kan zien zijn er al wat gerechten voorbij gegaan waar chia zaden in zaten! Chia zaden ontbijt […]