RVS rietjes

12.95 9.95

Met deze duurzame RVS rietjes hoef je nooit meer plastic rietjes te kopen. Je kan Deze rietjes zijn duurzaam omdat je ze oneindig kan hergebruiken. Ze zijn ook heel makkelijk om schoon te maken. Bij de aankoop van deze metalen rietjes krijg je ook een hele speciale en handige schoonmaakborstel. De rietjes zijn ruim 20 cm lang en hebben een diameter van 0,6 cm.

Bescherm je tanden met een rietje

Drinken met een rietje is beter voor je tanden. Zeker als je zoete of zure dranken drinkt zoals koolzuurhoudende dranken, limonade of sinaasappelsap. Met een rietje bescherm je het glazuur van je tanden tijdens het drinken. Voorkom tanderosie en gaatjes in je tanden door deze duurzame rietjes te gebruiken. Deze gezonde herbruikbare rietjes zijn gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat volkomen veilig is voor je gezondheid.

Waarom gebruik maken van een RVS rietje?

Blijf uit de buurt van plastic rietjes. Plastic rietjes zijn heel slecht voor het milieu en bevatten toxische stoffen zoals BPA. BPA is een toxische stof dat aanwezig is in de meeste producten dat gemaakt zijn van plastic. BPA is in hoge hoeveelheden zeer schadelijk voor de gezondheid. Maak gebruik van deze RVS rietjes om zorgeloos te genieten van zoete of zure drankjes.

Specificatie:
Kleur: Zilver
Vorm: Bocht/Straight
Size: Approx.20.2 x 0.6 cm
Materiaal: Rvs

 

Print Friendly, PDF & Email