Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Wat is gezondheidsgoeroe?

Gezondheidsgoeroe is een kleine organisatie opgericht in 2015 door Claudia Bosscher, een jonge onderneemster met een grote passie voor gezondheid!

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en motiveren om gezond te zijn en blijven en ons doel is om gezonder leven zo makkelijk mogelijk te maken voor iedereen.

We gebruiken diverse social media kanalen zoals Youtube, Instagram en Facebook om onze boodschap te verspreiden: “Gezond zijn en blijven begint bij jezelf”. Een gezonde levensstijl en een eetpatroon is de oplossing voor 95% voor al onze gezondheidsklachten.

Gezondheidsgoeroe webshop

Gezondheidsgoeroe is de webshop voor eerlijke en verantwoorde producten voor je gezondheid. We verkopen gezonde voeding, gezonde drankjes, uiterlijke verzorging waaronder gifvrije cosmetica en allerlei artikelen ter ondersteuning van een gezonde levensstijl. Daarnaast maken wij ook nog eens gezonde recepten en kunt u bij ons alle ingredienten in 1x bestellen zonder door de hele webshop heen te zoeken. Wij maken gezond leven gemakkelijk!

We willen dat onze bezoekers direct kunnen vinden waar een product voor dient en hoe een product kan worden gebruikt. Daarnaast vinden we heel belangrijk om onze bezoekers zoveel mogelijk informatie te verstrekken over de producten in onze webshop.

Transparantie en eerlijkheid

We willen graag meer transparantie en eerlijkheid over producten en we willen graag leveranciers de mogelijkheid bieden om meer over hun producten te vertellen aan de consument. Dit willen we door middel van verschillende media bereiken.

Iedereen is welkom

Bij ons is iedereen welkom. In onze webshop verkopen we producten voor iedereen die geïnteresseerd is om gezond te leven. We hebben onze eigen visie over gezondheid maar laten we iedereen in hun waarde. We vinden dat men meer respect moet hebben voor mens, dier en milieu.

Over Claudia Bosscher

Claudia Bosscher

Mijn naam is Claudia Bosscher en ik ben de oprichter van Gezondheidsgoeroe. Ik wil met mijn webshop veel mensen blij maken met het vinden van gezonde producten en goede en uitgebreide informatie ervan. Alle producten in onze webshop zijn door mij nauwkeurig geselecteerd en ik sta helemaal achter al deze producten.

Ik ben al 15 jaar gepassioneerd over gezonde voeding en een gezonde levensstijl en ik wil heel graag mensen helpen met gezonder leven om gezondheidsklachten te voorkomen en te vermijden.

Ik heb veel zeer vervelende gezondheidsklachten gehad en dankzij een gezonde levensstijl heb ik nu nauwelijks gezondheidsklachten. Mijn doel is om mensen bewust te maken over de effecten van een gezonde levensstijl op de algehele welzijn.

Ik ben ervan overtuigd dat de meeste ziekten en gezondheidsklachten op te lossen zijn met een gezonde levensstijl. Zo zijn in principe het grootste gedeelte van de zogenaamde welvaartsziekten met een gezonde levensstijl te voorkomen en te genezen.

We zijn een jonge organisatie en we willen dat mensen steeds meer beseffen dat gezond zijn in de meeste gevallen een bewuste keuze is. We willen mensen bewust maken over de invloed van onze gewoontes op de gezondheid en dat we veel meer kunnen doen dan we denken om gezond en vitaal te blijven.


Slava Yurthev Copyright