Meetlint

0.99

Dit meetlint is ideaal om metingen te verrichten. Het is een onmisbaar instrument voor kleermakers en voor mensen die bezig zijn met afvallen. De lengte van dit meetinstrument is 150 cm lang.

Zeer makkelijk draagbaar

Dit meetlint is zeer makkelijk om te dragen omdat het lekker klein is en bijna niks weegt. Je kan het heel makkelijk in een handtas stoppen en overal naartoe meenemen. Vanwege de grote print zijn kan je de getallen makkelijk aflezen.

De vooruitgang meten van een dieet of een workout.

Je kan dit meetinstrument gebruiken om de vooruitgang te controleren van bijvoorbeeld het volgen van een dieet of een workout. Je kan hiermee de omvang van verschillende lichaamsdelen meten zoals de middelomtrek en de heupomtrek.

Bepaal met een meetlint of je gezondheidsrisico’s loopt

Dit meetlint is ideaal voor het bijhouden van je gezondheid. Hiermee kan je vaststellen of je een gezonde buikomtrek hebt en of je gezondheidsrisico’s loopt op welvaartsziekten zoals hart- en vaat ziekten en diabetes type 2.

Dit meetinstrument is van hoge kwaliteit omdat het gemaakt is van zachte glasvezel en metalen uiteinden heeft. De grote getallen op het lint maken deze makkelijk afleesbaar.

Print Friendly, PDF & Email
Materiaal

Plastic

Maten

1.5 meter