Grof keltisch zeezout strooimolen

3.95

  • Verzendkosten: 5,95 euro
  • Gratis verzenden bij 55 euro

 

 

Grof Keltisch zeezout strooimolen kopen

Grof Keltisch zeezout is de beste zout dat je kan kopen. Het bevat alle essentiële mineralen en spoorelementen dat bij een echte zout horen. De zeezout komt in een strooimolen dat makkelijk is om te openen voor hergebruik.

Koop een grof Keltisch zeezout strooimolen en je zult merken dat je gerechten meer smaak krijgen. Als de strooimolen leeg wordt kan je deze makkelijk bijvullen met grof Keltisch zeezout. Je gaat merken dat dit gezonde zout veel langer mee gaat dan tafelzout en dus veel goedkoper is voor je portemonnee.

 

Voordelen van Keltisch zeezout:

  • Bevat zo’n 84 verschillende mineralen en spoorelementen
  • Vrij van E-nummers. Antiklontermiddelen kunnen je gezondheid aanzienlijk beschadigen
  • Niet verslavend.
  • Meer smaak dan tafelzout.
  • Gaat langer mee. Zeezout heeft een sterkere smaak waardoor je er minder van nodig hebt

 

Wees bewust dat te veel zout nemen nooit goed is. De meeste mensen krijgen veel te veel zout binnen. Zeezout is en natuurlijk product maar dat betekent niet dat je er meer van kan nemen.

Waarom moet je tafelzout vermijden?

Zeezout bevat meer dan 80 verschillende minderalen. In tafelzout ontbreken al deze mineralen. Tafelzout bevat een onnatuurlijke combinatie van twee ingrediënten, namelijk natrium en chloor.

Daarnaast bevat tafelzout het antiklontermiddelen zoal E554 en E535.

E554 is een gevaarlijke antiklontermiddel voornamelijk omdat in deze stof is aluminium verwerkt, een zeer giftig metaal voor het lichaam.

E535 wordt als een verdachte E-nummer geclassificeerd. In tafelzout fabrieken zie je op de vaten waar dit E-nummer zit stickers met een doodskop symbool en symbolen om aan te geven dat het product giftig een bijtend is.

 

Is tafelzout verslavend?

Tafel zeezout is niet alleen een zeer onnatuurlijk en ongezond product, het is ook een beetje verslavend. De reden waarom de meeste mensen tafelzout gebruiken is omdat fabrikanten meer verdienen met tafelzout.

Zeezout heeft veel smaakt en daardoor hoef je minder zout te gebruiken. Daarnaast is tafelzout is in tegenstelling tot zeezout verslavend.

 

Keltisch zeezout is kostenbesparend

Keltisch zeezout gaat veel langer mee omdat je er minder van nodig hebt om je maaltijden smaakvol te maken. Door het eten van deze zout ga je niet steeds meer zout nemen in tegenstelling tot keuken zout.

 

Gezondheidsgoeroe gebruikt al ruim 4 jaar Keltisch zeezout. Eenmalig gekocht en het raakt nooit op. Daarvoor hebben we Himalaya zout gekocht en ging best lang mee maar niet zo lang als Keltisch zeezout. We vermoeden dat het komt omdat de smaak van Keltisch zeezout sterker is waardoor we veel minder zout hoeven te gebruiken.

 

Ik gebruik al 10 jaar geen tafelzout meer. Ik kan me herinneren dat ik 2 keer per jaar tafelzout in de supermarkt kocht. Deze tijd is allang voorbij omdat we bijna nooit zout hoeven te kopen! Met zo’n grof Keltisch zeezout strooimolen doe je er minimaal 6 maanden mee, zelfs als je gewend bent om veel zout te gebruiken. Daarna koop je een zak zeezout en hoef je waarschijnlijk nooit meer in je leven zout te kopen!

 

Print Friendly, PDF & Email

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grof keltisch zeezout strooimolen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…