Update: gezondheidsgoeroe marathon

gezondheidsgoeroe marathon

Zoals jullie waarschijnlijk wel gewend zijn is dat wij op elke woensdag een video posten met daarin een recept of een ander onderwerp op het gebied van gezondheid. Vandaag hebben wij geen video voor jou, maar niet getreurd!

Het is namelijk zo dat wij vanaf volgende week dagelijks video’s worden geplaatst op gezondheidsgoeroe.nl . We beginnen vanaf 22 juni en gaan door t/m 28 juni. Je kunt wel zeggen dat het een gekke gezondheidsgoeroe marathon gaat worden!

Mensen die aangemeld zijn voor de nieuwsbrief krijgen ook direct een update. Ben je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief dan kan je dat hier doen: aanmelden nieuwsbrief .

Ook mensen die geabonneerd zijn op YouTube krijgen direct een update. Hiervoor kan je ook abonneren door hier te klikken.

 

Wat kan je verwachten tijdens de gezondheidsgoeroe marathon?

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt wat er precies gaat gebeuren. Wij gaan namelijk een week lang video’s opnemen en plaatsen op YouTube over allerlei gezondheids gerelateerde onderwerpen. Denk bijvoorbeeld maar aan recepten, tips en tricks, life hacks, veel besproken onderwerpen, how to video’s en nog veel meer.

Mocht jij nog een suggestie hebben wat je graag zou willen zien dan willen wij dat graag horen door hieronder aan dit bericht een reactie achter te laten.  Wij gaan kijken of we jouw suggestie kunnen meenemen in de Gezondheidsgoeroe Marathon!

 

P.s. vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief of bij YouTube om niks te missen!

 

Gezonde groet!

 

Claudia Bosscher

Print Friendly, PDF & Email
2x in de week de beste tips in je mailbox ontvangen voor een gezond leven? Schrijf je nu direct in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder leven?
//]]>